Kedves Pályázó!

A pályamű benyújtása előtt tekintse át az alábbi útmutatót. A feltöltés űrlapja az oldal alján kezdődik.

A pályaművek benyújtásának (feltöltésének) határideje: 2019. január 17. 2019. január 28-án.

Pályamű benyújtása

Az első fordulóban a benevezett csapatoknak prezentációt, vagy saját gyártású filmet (videót, animációt) kell készíteniük a matematika bármilyen alkalmazási területéről, pl. tudományos-műszaki, művészeti, illetve bármely gyakorlati témában. Filmmel (videóval, animációval) történő pályázás esetén 4-7 diából álló kiegészítő (magyarázó) prezentációt is be kell nyújtani. A pályaművekben felhasznált nem saját készítésű videók, filmek vagy animációk nem haladhatják meg egyenként a 30 másodpercet és összességükben a 2 percet, valamint forrásukat fel kell tüntetni.

A prezentáció (ppt, prezi) esetén az első szlájdon, film (animáció) esetén az indító képen és a kiegészítő prezentáció első szlájdján az alábbiakat kell feltüntetni:

  • pályázati kategória*
  • pályamű címe
  • csapat neve*
  • csapat tagjainak adatai: név és osztály

A *-gal jelölt adatok a nevezéskor rögzítésre kerültek, nem változtathatók meg! Kérjük, hogy a fentieken kívül a pályaműben egyéb adatokat (iskola, felkészítő tanár, stb.) NE tüntessenek fel!

A benyújtandó pályamű terjedelme:

  • a prezentáció terjedelme: maximum 15 dia
  • a film vagy animáció hossza: maximum 5 perc és a kiegészítő prezentáció 4-7 diából álljon.

--------------

Feltöltés

(Amennyiben Prezi prezentációt készített, annak linkjét írja szöveges dokumentumba és itt azt a dokumentumot töltse fel.)

A regisztrált csapat neve.